Deventer krijgt een netwerk om de mentale gezondheid te verbeteren dankzij een bundeling van krachten in deze gemeente: (vlnr) Lori van Egmond (Vriendendiensten Deventer), Margriet Wiedemeyer, directeur Dimence, en wethouder Rob de Geest.
Volledig scherm
PREMIUM
Deventer krijgt een netwerk om de mentale gezondheid te verbeteren dankzij een bundeling van krachten in deze gemeente: (vlnr) Lori van Egmond (Vriendendiensten Deventer), Margriet Wiedemeyer, directeur Dimence, en wethouder Rob de Geest. © Ronald Hissink

Deventer loopt voorop met netwerk voor verbetering van mentale gezondheid: ‘De ggz kan het niet alleen’

Deventer krijgt de eerste Mental Health Hub van Nederland. Dat is een netwerk waarin alle partijen in Deventer die zich met mentale gezondheid bezighouden, hun krachten bundelen om de geestelijke gezondheidszorg in de regio te verbeteren. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.