Wethouder Thomas Walder.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Thomas Walder. © gemeente Deventer

Deventer mikt op half juni voor nieuwe coalitie, Thomas Walder weer in beeld als wethouder

De beoogde coalitie die Deventer de komende vier jaar moet gaan besturen, verwacht dat er half juni een akkoord ligt. Gemeentebelang, PvdA, D66 en CDA spreken zijn sinds april in gesprek over de koers rond belangrijke onderwerpen, die de komende jaren in Deventer spelen.

1 reactie

 • Joost Boswijk

  1 maand geleden
  Het is kenmerkend voor de Nederlandse politiek: ze kletsen eindeloos over zaken die in een paar dagen kunnen worden beslist, zeker omdat de partijen al jaren samenwerken. Daarna gaan ze gewoon op de oude voet door en blijven lieden als Rutte (Toeslagenaffaire) en Rob de Geest (schuldhulpverlening die de mensen dieper in de schulden drong) zitten. “Ze dronken een glas, deden een plas en lieten de zaak zoals die was”. En dan ben ik nog een ‘linkse’ stemmer.
 1. Wonen op schootsafstand van De Adelaarshorst? In Deventer staat huis te koop, inclusief ‘privétribune’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Wonen op schootsaf­stand van De Adelaars­horst? In Deventer staat huis te koop, inclusief ‘privétri­bu­ne’

  Wie van voetbal houdt, Go Ahead Eagles in het bijzonder, en op zoek is naar een nieuw huis in Deventer moet nu zijn slag slaan. Aan de Brinkgreverweg staat een huis - met misschien wel het beste uitzicht op het veld van de De Adelaarshorst - te koop. Hanke Struik verkoopt de woning, maar niet omdat ze het beu is om een stadion in haar achtertuin te hebben. ,,We hebben hier vanaf het dakterras met het bord op schoot naar voetbalwedstrijden gekeken.’’

Deventer