Ernest Louwes heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Ernest Louwes heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn. © ANP

Deventer moordzaak mogelijk nog niet afgesloten: ‘Over twee weken duidelijkheid over indienen herzieningsverzoek’

Advocaat Geert-Jan Knoops maakt over twee weken bekend of hij een nieuw herzieningsverzoek gaat indienen bij de Hoge Raad in de Deventer moordzaak uit 1999. Volgens de advocaat, die veroordeelde Ernest Louwes bijstaat, heeft hij een ‘lijvig onderzoeksrapport’ ontvangen van advocaat-generaal Diederik Aben van de Hoge Raad.

4 reacties

 • Kiek Leenaers

  1 maand geleden
  ernest louwes is op een rare manier erin geluisd; ik volg deze zaak al jaren. maurice de hondt maakt zich terecht sterk voor eerherstel. kijk naar zijn website!!
 • Elzo Springer

  1 maand geleden
  Kijk De Veroordeling en bedenk hoeveel verschillende rechters zich al over de zaak bogen en een oordeel velden. Met het dikke rapport van Aben erbij moet je toch wel met heel sterke munitie komen. Of gek zijn op publiciteit als advocaat.
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Dat is niet aan ons om te bepalen. Meneer heeft zich als stichting beheerder van het vrij te komen kapitaal na overlijden van mevr zelf in deze situatie gebracht als enige belanghebbende , hij had daar een andere beheerder of partij voor moeten aanstellen
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Zou de recherche zich er dan mogelijk toch hebben afgemaakt en broddelwerk hebben geleverd, met als gevolg dat de heer Ernest Louwes een deel van zijn leven onterecht in de bak heeft gezeten en een succesvolle loopbaan daarna kon vergeten? Is zijn leven onterecht verwoest?

Deventer