Volledig scherm
Hoe tevreden bent u over uw woning? Hoe veilig voelt u zich in Deventer? Zomaar wat vragen die inwoners de komende tijd kunnen verwachten in een groot bewonersonderzoek. © FOTO HISSINK/archief

Deventer peilt mening van negenduizend inwoners

Negenduizend Deventenaren ontvangen eind deze maand een uitnodiging per post, waarin zij de vraag krijgen om deel te nemen aan het Deventer Bewonersonderzoek. Vragen zijn bijvoorbeeld: wat vindt u van de voorzieningen in de buurt? Hoe tevreden bent u over uw woning? Hoe veilig voelt u zich? 

Het onderzoek is een initiatief van de gemeente en wordt om de twee jaar uitgevoerd. Voor het onderzoek zijn willekeurig adressen uit de gemeentelijke basisadministratie geselecteerd.

De uitkomsten gebruikt de gemeente Deventer bij het maken van plannen, het aanpassen van beleid en het nemen van beslissingen. De onderzoeksresultaten worden komend voorjaar gepresenteerd op de website www.kennisportaal.deventer.nl

  1. Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriendelijkheid is voorbij’
    PREMIUM

    Boeren in Oost-Nederland bereiden zich opnieuw voor op acties: ‘De tijd van praten en vriende­lijk­heid is voorbij’

    In diverse chatgroepen van de Farmers Defence Force (FDF) neemt de oorlogstaal en actiebereidheid toe. Maandagavond zal de meest radicale boerengroepering koppen tellen voor een gecoördineerde actie om de voedselvoorziening een week voor kerst in Nederland plat te leggen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer