Volledig scherm
Videostill van de clip Zonder benen Free Palestine van Convex Kafka.

Deventer rapper: 'Wilders verdient meer dan 500 stenen op zijn smoel'

Rapper Convex Kafka uit Deventer heeft op Twitter opnieuw gezegd dat Geert Wilders het verdient dat er geweld tegen hem wordt gebruikt. De rapper - die eigenlijk Bouke van de Vrugt heet - twittert: "Wilders verdient wat mij betreft wel meer dan 500 stenen op zijn smoel."

In de bewuste tweet neemt Van der Vrugt het op voor twitteraar Anne Fleur Dekker. Die kwam onlangs in opspraak vanwege een tweet waarin ze opriep 500 stenen op Wilders te gooien. Volgens Dekker betrof dat echter een sarcastische reactie op iemand die had opgeroepen een moskee te bekogelen, en was het geen oproep tot geweld. Maar volgens Van der Vrugt was Dekker nog mild: "Je suis Anne Fleur Dekker. Wilders verdient wat mij betreft wel meer dan 500 stenen op zijn smoel. Anne Fleur was nog lief."

Eerder kwam de Deventer rapper ook al in opspraak om een tweet waarin hij Wilders een nekschot toewenste. Wilders zou daarvan aangifte hebben gedaan, maar Van der Vrugt heeft daarover niets meer vernomen van het Openbaar Ministerie.

Volledig scherm
convex kafka © Twitter
  1. Overlevers houden hun eigen 
pensioenmanifestatie in Deventer
    PREMIUM
    video

    Overlevers houden hun eigen pensioen­ma­ni­fes­ta­tie in Deventer

    Actie, en wel in hun eigen stad. Niks naar Arnhem of Den Haag om te protesteren zoals de rest van Nederland. Ze zijn niet voor niets de Deventenaren die alle discussie aanzwengelen. Die bij Lodewijk Asscher aan tafel zitten. Geen haar op hun hoofd die er aan denkt om elders actie te voeren. Dus staan ze samen met tientallen anderen op het Grote Kerkhof. Alwaar de linkse politici het hartgrondig met ze eens zijn: het is genoeg geweest.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer