Volledig scherm
De Deventer Schouwburg. © Nicolai Lensen

Deventer Schouwburg trekt nieuwe hoofdsponsor

Vanaf morgen heeft Nouryon Deventer, voorheen AkzoNobel Specialty Chemicals, de sponsoring van het theaterseizoen 2018-2019 op zich genomen. 

„Dit is is natuurlijk fantastisch nieuws”, opent directeur Alex Kuhne. „Met de crisis van afgelopen jaren was het ontzettend moeilijk om een hoofdsponsor te vinden en daarom zijn we nu ook zo  blij met Nouryon Deventer.” 

Dankzij deze sponsoring kan de Deventer Schouwburg zich gaan bezighouden met het mede financieren van maatschappelijke projecten en het waarmaken van talloze ambities die nog gaan komen. 

„We zijn ontzettend blij dat Nouryon deze stedelijke verantwoordelijkheid neemt en we verheugen ons op een goede samenwerking.”

  1. Miljoenenproject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’
    PREMIUM

    Miljoenen­pro­ject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’

    Geen grootschalige protesten van omwonenden of natuurorganisaties die de barricade opgingen. Het megaproject rond de verbreding van de A1 gaat volgende maand van start na een (bijna) geruisloze voorbereiding. Met 400 miljoen euro en tien jaar werk één van de grootste en langstlopende infraprojecten van Rijkswaterstaat. ,,Ook wij profiteren van een bredere A1, daarom staan we niet met gele hesjes in de berm”, denkt John Relou van Belangenvereniging Bathmen

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer