Dankzij een oproep op Facebook heeft Huub Obdeijn weer volop wisselgeld tot zijn beschikking.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij een oproep op Facebook heeft Huub Obdeijn weer volop wisselgeld tot zijn beschikking. © Ronald Hissink

Deventer sigarenboer krijgt honderden ‘dubbeltjes’ in een oude Noorse sok na oproep om wisselgeld

Voor ondernemers is het een groeiend probleem: voldoende wisselgeld in de kassa. Omdat de banken grof geld voor rolletjes muntgeld vragen, is er inmiddels een levendige ruilhandel ontstaan. Huub Obdeijn van de sigarenzaak aan de Zandpoort in Deventer plaatste een oproep op sociale media die hem onder meer honderden muntjes van tien eurocent in een oude Noorse sok opleverde.

1 reactie

 • Veldhuis

  3 maanden geleden
  leuk bericht! als je 10 eurocent muntjes zou willen hebben en er een positief gevolg aan word gegeven! maar als ik de bijgevoegde foto in de reportage zie dan blijken het daar 20 eurocent muntjes te moeten zijn. Foutje? groet van John Veldhuis
 1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

  Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer