Deventer op Stelten in 2019. Dat was een toeristisch topjaar, maar blijkt financieel een debacle voor de organisatie van evenementen en stadspromotie.
Volledig scherm
PREMIUM
Deventer op Stelten in 2019. Dat was een toeristisch topjaar, maar blijkt financieel een debacle voor de organisatie van evenementen en stadspromotie. © FOTO HISSINK/archief

Deventer VVV eindigt in rode cijfers én met verstoorde verhoudingen

Een tekort van bijna drie ton en (inmiddels) verstoorde verhoudingen tussen voormalig directeur Hein te Riele en voorzitter Harry Webers. Het einde van de VVV in Deventer verloopt roerig. Onduidelijk is of er financiële gevolgen zijn voor de nieuwe Deventer organisaties voor evenementen en stadsmarketing.

 1. Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’
  PREMIUM

  Rit vanuit Deventer was voor niets voor V.: ‘Ik ben niet meer zoals vroeger, ik heb geen agenten beledigd’

  Eigenlijk heeft Christian V. geen tijd om helemaal vanuit Deventer naar Breda te reizen om zich te verantwoorden voor de politierechter. Hij had zich er allang met 750 euro boete vanaf kunnen maken en dan was hij overal vanaf geweest. En toch staat hij nu in de rechtszaal in Breda. ,,Het gaat me niet om het geld. Ik wil laten zien dat ik niet meer ben zoals vroeger, zo is het niet gegaan”, wil hij over de beschuldiging van het beledigen van agenten in Tilburg kwijt.
 2. Emotionele klap in coronajaar, deze mensen verloren een dierbare: ‘Ik mis haar verschrikkelijk’
  PREMIUM
  1 jaar corona

  Emotionele klap in coronajaar, deze mensen verloren een dierbare: ‘Ik mis haar verschrik­ke­lijk’

  Het is dit weekend een jaar geleden dat de allereerste officiële coronabesmetting in Nederland werd vastgesteld. Wij vroegen lezers hun gevoel over 1 jaar corona met ons te delen. En dat deden ze massaal. Sommige van hen kijken terug op een jaar vol verdriet, omdat zij in coronatijd een dierbare hebben verloren. ,,Het onpersoonlijke afscheid blijft onverteerbaar.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Freddie Mercury verkondigt verlichtende boodschap in Kampen
  Play

  Freddie Mercury verkondigt verlichten­de boodschap in Kampen

 2. Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"
  Play

  Kappers mogen weer open "We kunnen weer!"

Deventer