Eigenaar Martin Kniest van Matz Carwash met vestigingen in Deventer en Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Martin Kniest van Matz Carwash met vestigingen in Deventer en Zutphen. © Ronald Hissink

Deventer wasstraat-baas Martin Kniest wil branche wakker schudden na succes van tv-serie: ‘Tijd voor verandering’

videoWat is het geheim van de Deventer ondernemer Martin Kniest (47), die schijnbaar moeiteloos twee succesvolle bedrijven runt waar bijna alleen maar mensen werken ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt‘? Dat wil iedereen weten na de tv-serie De Wasstraat. Die liet het menselijke verhaal zien achter deze ‘moeilijke’ doelgroep en dat heeft iets teweeg gebracht in de sector, merkt Kniest. ,,Precies het effect waar ik op hoopte."

 1. Deventer helden van tv-programma de Wasstraat beleven première alsnog in eigen VIP-room
  Play
  PREMIUM
  Video

  Deventer helden van tv-programma de Wasstraat beleven première alsnog in eigen VIP-room

  De mannen van de Deventer Matz Carwash schitteren in de hoofdrollen van de nieuwe vijfdelige tv-serie De Wasstraat. Deze dinsdagochtend stralen en snikken ze samen als ze een voorpremière te zien krijgen van wat vanaf 4 januari op NPO2 te zien is. In smoking zitten ze in hun eigen VIP-schoonmaakhal. ,,Misschien nog wel mooier dan hoe het eigenlijk gepland was’’, zegt een van de wasstraathelden Patrick.
 2. Met heroïsch en knotsgek spektakelstuk doorbreekt Go Ahead Eagles op memorabele voetbalavond de banvloek van Heracles: ‘Fenomenaal’
  PREMIUM
  Rapport

  Met heroïsch en knotsgek spektakel­stuk doorbreekt Go Ahead Eagles op memorabele voetbal­avond de banvloek van Heracles: ‘Fenomenaal’

  Wat een wedstrijd, wat een spektakel, wat een ontlading. Op een knettergekke voetbalavond tegen Heracles (4-2 zege) schudt de Adelaarshorst zaterdag op zijn grondvesten. Go Ahead Eagles piept en kraakt, ruziet volop met de VAR, loopt donkerrood aan na onbenullige acties van een Griek en een Zweed, maar vist ondanks hun blunderende keeper een ongekend fijne driepunter uit de heksenketel. Met dank aan uitblinker Luuk Brouwers. De veldkapitein in Deventer vindt voor het eerst in 55 jaar eredivisie het medicijn om de banvloek van Heracles te doorbreken.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer