Irene Harmsen is sinds 1 november de Chief Nursing Officer in het Deventer Ziekenhuis. Als stem van alle verpleegkundigen heeft ze een plek in de Raad van Bestuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Irene Harmsen is sinds 1 november de Chief Nursing Officer in het Deventer Ziekenhuis. Als stem van alle verpleegkundigen heeft ze een plek in de Raad van Bestuur. © Liselotte Kolthof

Deventer Ziekenhuis heeft bijzondere nieuwe functie: ‘Vanuit het hele land vragen ze wat ik doe’

Het Deventer Ziekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland met een Chief Nursing Officer (CNO). Irene Harmsen uit Zwolle is in deze rol de stem van de verpleegkundigen binnen de Raad van Bestuur. ,,We pionieren met deze functie. Ziekenhuizen uit het hele land vragen wat ik doe. Ze zijn nieuwsgierig.”

 1. IJsselland: lichte stijging aantal besmettingen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld
  PREMIUM

  IJsselland: lichte stijging aantal besmettin­gen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld

  Het aantal geregistreerde coronabesmettingen in de regio IJsselland is afgelopen week licht gestegen: er werden 610 mensen positief getest. IJsselland zit met 115 besmettingen per 100.000 inwoners nog fors onder het landelijke gemiddelde van 173. Het aantal clusters van mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen dat corona heeft neemt af, groepen besmette mensen worden nu vooral in bedrijven en op scholen aangetroffen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Baudet reageert in Deventer op gevoelige Ausweis-uitspraak
  Play

  Baudet reageert in Deventer op gevoelige Aus­weis-uit­spraak

 2. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

Deventer