Volledig scherm
PREMIUM
Forest Group zit aan de A1 in Deventer en wil zichzelf meer zichtbaar maken. Daartoe zou een bord naast het pand geplaatst moeten worden, met daarin een LED-bord verwerkt. De gemeente Deventer ziet dat niet zitten. © Forest Group

Deventer ziet groot reclamebord van Forest langs A1 niet zitten

Het Deventer bedrijf Forest Group Nederland B.V. wil graag een reclamebord langs de A1 plaatsen, recht voor het bosje naast het pand aan de Teugseweg. ,,We strijden er al anderhalf jaar voor, maar we komen gewoon niet verder'', zegt eigenaar Henk Bosgoed van de leverancier in gordijnrails. 

,,We willen zelfs de gemeente drie weken per jaar ruimte geven op ons LED-bord, tijdens bijvoorbeeld Dickens. En we willen echt niks geks.'' De gemeente is echter helder: het plan wijkt teveel af van wat Deventer wenselijk vindt.

  1. Overlevers houden hun eigen 
pensioenmanifestatie in Deventer
    PREMIUM
    video

    Overlevers houden hun eigen pensioen­ma­ni­fes­ta­tie in Deventer

    Actie, en wel in hun eigen stad. Niks naar Arnhem of Den Haag om te protesteren zoals de rest van Nederland. Ze zijn niet voor niets de Deventenaren die alle discussie aanzwengelen. Die bij Lodewijk Asscher aan tafel zitten. Geen haar op hun hoofd die er aan denkt om elders actie te voeren. Dus staan ze samen met tientallen anderen op het Grote Kerkhof. Alwaar de linkse politici het hartgrondig met ze eens zijn: het is genoeg geweest.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer