Deze mannen uit Terwolde laten René le Blanc uit het draaiorgel klinken

Jeroen zijn kampioenNiemand minder dan René le Blanc, misschien wel de beste zanger van Nederland, liep door deze loods in Terwolde. Luisterde hier naar zijn hit ‘If I tell you that I love you’, die uit het draaiorgel klonk. Welkom bij Huug, John en Johnny van Eijk. Ongetwijfeld de beste draaiorgelbouwers ter wereld.

 1. Na moeilijk begin neemt hij nu afscheid als Koning Kees: ‘Dit is een voorbeeldclub in Nederland’
  PREMIUM
  3

  Na moeilijk begin neemt hij nu afscheid als Koning Kees: ‘Dit is een voorbeeld­club in Nederland’

  ‘Als trainer Kees van Wonderen in de spiegel kijkt, ziet hij soms het konterfeitsel van zijn Argentijnse generatiegenoot Diego Simeone opdoemen’. Het was twee jaar geleden de openingszin van het eerste interview met de trainer in dienst bij Go Ahead Eagles. Bijna 24 maanden later moet de 53-jarige Bennekommer erom lachen en weet hij dat er geen mondiaal icoon meer nodig is om aan te spiegelen. Zijn debuutjaren in Deventer worden goudomrand besloten.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Deventer