Er komen steeds meer bedenkingen uit de buurt tegen de met grote vertraging verlopende bouw van filmtheater De Viking. Niet alleen de ‘bekende’ buurman Jacques Struis (Nieuwe Markt) verzet zich tegen de aanpassingen van het ontwerp en het ophogen van de gevel.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komen steeds meer bedenkingen uit de buurt tegen de met grote vertraging verlopende bouw van filmtheater De Viking. Niet alleen de ‘bekende’ buurman Jacques Struis (Nieuwe Markt) verzet zich tegen de aanpassingen van het ontwerp en het ophogen van de gevel. © Ronald Hissink

Directe buren Welle maken bezwaar tegen Deventer filmtheater Viking

De situatie rond filmtheater De Viking wordt steeds gecompliceerder. Ook twee directe buren aan de Welle maken bezwaar tegen de aanpassingen van de nieuwbouw.

Er komen steeds meer bedenkingen uit de buurt tegen filmtheater De Viking. Niet alleen de ‘bekende’ buurman Jacques Struis (Nieuwe Markt) verzet zich tegen de aanpassingen van het ontwerp en het ophogen van de gevel. Ook twee directe buren aan de kant van de Welle hebben bezwaar gemaakt tegen de nieuwe vergunning.

  1. Supermarkten in Deventer krijgen ruim baan op zondag: vanaf 6 uur al open, tot 22 uur
    PREMIUM

    Supermark­ten in Deventer krijgen ruim baan op zondag: vanaf 6 uur al open, tot 22 uur

    Alle remmen gaan los op zondag voor supermarkten in Deventer. Al vanaf 06.00 uur mogen de deuren open en de sluittijd gaat naar 22.00 uur. Ook op feestdagen. Er is twijfel of op zondag om 06.00 uur al vroege vogels voor de deur staan. ,,Misschien doen we op zomerse dagen al heel vroeg de deur open.’’ Eén supermarkt, de Spar op de Worp, houdt vast aan totale zondagsluiting. ,,Die zondag is helemaal niet nodig.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer