Dit huis in Diepenveen werd in half jaar tijd 300.000 euro meer waard: ‘Is dit wenselijk?’

videoEen half jaar en een verbouwing verder en dan drie ton meer vragen voor een huis. Het gebeurt in de gemeente Deventer, in het dorp Diepenveen. Aan de Dorpsstraat staat sinds twee weken een pand te koop dat in maart van dit jaar een vraagprijs had van 375.000 euro en voor 380.000 euro is verkocht. Nu is de vraagprijs 695.000 euro. Deskundigen maken zich grote zorgen om de woningmarkt, die nog nooit zo krap was. 

6 reacties

 • Geert Ladan

  2 jaar geleden
  Eerlijk is eerlijk wat je ook vindt van hoe het is gegaan, het is een erg mooi huis geworden op een mooie lokatie. Smaken verschillen natuurlijk.
 • S Blom

  2 jaar geleden
  Zeur niet zo. 380 is voor modaal ook al niet te doen en als je ziet hoe het ervoor was moet je een 100 spaar hebben om de laatste renovatie uit begin 70 enigszins anno nu te maken. Dit was dus bij voorbaat al niet haalbaar met een modaal inkomen. Ze hebben er iets moois van gemaakt voor inderdaad ruim boven modaal.
 • G van Grootheest

  2 jaar geleden
  Moreel zeer fout, dit huis had gasloos en energieloos KUNNEN zijn,( nu een slechte label C) maar nu is dat onbereikbaar want de afwerking is klaar. Dus op meerder fronten slechte ontwikkeling
 • G.J. Algra

  2 jaar geleden
  Media gaat groots voorbij aan het feit dat er voor meer dan 2 ton is verbouwd en gerenoveerd. Dat wordt maar heel even vermeld. Hier is dus feitelijk niets aan de hand. Dit is geen huisjesmelker die goedkoop een huis koopt en dan duur verhuurd zonder veel verbouwing.
 • Sieger Zuiderveld

  2 jaar geleden
  En zo wordt een eigen huis weer een privilege voor welgestelden. Het zou fijn zijn als er weer een politieke partij aandacht zou hebben voor mensen met een modaal salaris en dit soort problemen zou aanpakken. Dat lukt niet alleen door ongebreideld te bouwen; men moet ook kijken naar dit soort misstanden en huisjesmelkerij.