Uitstekende auto’s bij de parkeervakken bij de Stromarkt in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitstekende auto’s bij de parkeervakken bij de Stromarkt in Deventer. © Ronald Hissink

Dit plein is net vernieuwd, maar hoe moet je er nou parkeren? ‘Zo kun je er nauwelijks meer langs’

De vernieuwde Stromarkt, het plein voor de bibliotheek in Deventer, is na een aantal maanden vertraging klaar. Vandaag wordt het plein officieel geopend. De reacties zijn overwegend positief, maar één ding zit de buurtbewoners dwars: de onduidelijke parkeerplaatsen. ,,Op deze manier kan je er als voetganger nauwelijks meer langs”, zegt buurtbewoonster Floor Moody.

2 reacties

 • Bart Alpha

  2 maanden geleden
  @Venen "Het pijnpunt is dat de mooie boom weg is" De meeste platanen staan er nog. Daarnaast zijn de parkeerplaatsen gemarkerd met witje stenen om het parkeervak te markeren. Ik loop er elke avond langs. Ik begrijp het hele probleem dat aangekaart wordt niet. Vroeger had je daar parkeervakken, en dat is nu in de nieuwe situatie niet anders. Sommige mensen klagen om het klagen.
 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Het pijnpunt is dat de mooie boom weg is en dat er weer 'fouten' zijn gemaakt. Tsjongejongejonge..
 1. Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’
  PREMIUM

  Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’

  Asielzoekers die noodgedwongen in de buitenlucht slapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel moeten worden opgevangen in het voormalig Veluws College in Twello. Dat is wat een meerderheid van de partijen in de Voorster politiek wil. Het is de vraag of dat wel kan. De school is aangemerkt als woningbouwlocatie en voldoet niet aan de eisen voor een opvanglocatie. ,,Daarvoor moet je een behoorlijke investering doen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer