Brandweerlieden staan er verslagen bij na het dodelijke ongeluk op de Deventerweg in Deventer. Een personenauto en brandweerauto botsten op elkaar.
Volledig scherm
Brandweerlieden staan er verslagen bij na het dodelijke ongeluk op de Deventerweg in Deventer. Een personenauto en brandweerauto botsten op elkaar. © FOTO HISSINK

Dode ongeval brandweerwagen is vrouw (51) uit Zaltbommel

De automobilist die zondag bij een aanrijding met een brandweerwagen tussen Deventer en Epse verongelukte, is een 51-jarige vrouw uit Zaltbommel. Dat heeft de Politie Oost-Nederland bekend gemaakt. Er zaten geen passagiers in de auto.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer