Drone neemt schade op rond flat na verwoestende vuurwerkbom in Deventer: toch meer schade dan eerder gezien

videoAlleen de dichtgeplakte ruiten herinneren in eerste oogopslag aan de verwoestende explosie in de nieuwjaarsnacht. Twintig huizen werden in Deventer vernield door een in elkaar geknutselde vuurwerkbom. Maar misschien is de schade wel veel groter. Daarom neemt verzekeraar Centraal Beheer vandaag een kijkje met een drone.

 1. Politie bestudeert camerabeelden van Havezatebom en flatbewoners willen bouwkundige keuring
  PREMIUM

  Politie bestudeert camerabeel­den van Havezate­bom en flatbewo­ners willen bouwkundi­ge keuring

  De buurt rond de Havezatelaan in Deventer siddert na, na de explosieve nieuwjaarsnacht waarin 20 huizen vernield werden door een explosie. Steeds duidelijker wordt de schade. De man die er van verdacht wordt de bom in de Havezatelaan in Deventer tot ontploffing te hebben gebracht wordt maandag voorgeleid aan de rechter commissaris. Dan wordt bepaald of de voorlopige hechtenis verlengd wordt.
 2. Iris kreeg de drukgolf van de Deventer vuurwerkbom vol in haar gezicht. En hoort nu niets meer met haar linkeroor
  PREMIUM
  VIDEO

  Iris kreeg de drukgolf van de Deventer vuurwerk­bom vol in haar gezicht. En hoort nu niets meer met haar linkeroor

  Iris Slootheer is compleet doof aan haar linkeroor. Haar oog is rood en geïnfecteerd. Haar slaapkamerkozijn klapte volledig naar binnen tijdens de explosie van de Havezatebom. In een reflex zat de Deventerse rechtop in bed. En kreeg daardoor de drukgolf vol in haar gezicht. ,,De huisarts heeft voorzichtig gezegd dat ik rekening moet houden met permanente schade.”

Deventer