Volledig scherm
Foto van een willekeurige hennepplantage. © Politie

Drugswoning in Deventer voor drie maanden gesloten

UpdateVanwege de vondst eind november van een hennepplantage en een aantal illegale wapens is een woning aan de Deltalaan in Deventer maandagochtend voor drie maanden gesloten op last van waarnemend burgemeester Ron König.  

Het is onduidelijk welke wapens destijds in de flatwoning zijn aangetroffen. De politie heeft later een verklaring van de verdachte woningeigenaar opgenomen. Deze man is vervolgens aangehouden. Zijn poging om sluiting van de woning te voorkomen, is mislukt. 

De aangetroffen hennepplantage bevatte 124 planten en die zijn destijds samen met de kweekapparatuur in beslag genomen en vernietigd.

 1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
  PREMIUM
  Video | Serie

  Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

  Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

 • Ja, meteen!! (43%)
 • Nee, lekker laten staan!! (23%)
 • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4271 stemmen