Nieuw-Links deed in 2018 mee als nieuwe politieke partij aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. De partij haalde geen zetel en is sindsdien niet meer actief.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuw-Links deed in 2018 mee als nieuwe politieke partij aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. De partij haalde geen zetel en is sindsdien niet meer actief. © Archief

Duizenden euro’s gingen naar rekening van politieke partij in Deventer: ‘Maar wat is daarmee gebeurd?

Donateurs die in het verleden geld in de lokale politieke partij Nieuw-Links in Deventer hebben gestoken, vragen zich af wat daar eigenlijk mee is gebeurd. De partij die in 2017 werd opgericht, kent al jaren een zieltogend bestaan. Na de dramatisch verlopen gemeenteraadsverkiezingen in 2018, is de partij niet meer actief. 

0 reacties

  1. Clubiconen over hun IJsselderby-gevoel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’
    PREMIUM

    Clubiconen over hun IJsselder­by-ge­voel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’

    De spanning bij de spelers van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle neemt toe, de supporters tellen de uren af naar zondagmiddag 12.15 uur. De IJsselderby is de wedstrijd van het jaar in de eredivisie voor Deventer en Zwolle. Herkenbaar, zeggen de clubiconen van Go Ahead en PEC, al is er veel veranderd sinds zij aan de aftrap stonden. Over rivaliteit, sportieve druk en de hegemonie aan de IJssel.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer