Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwbouw van hotel Van der Valk aan het A1 Bedrijvenpark bij Deventer. Van de 1544 projecten die in Overijssel onzeker zijn, vallen er 115 onder de provincie. Dit zijn projecten met een grote maatschappelijke impact zoals de verdere realisatie van Bedrijvenpark A1 langs de snelweg. Projecten die al vergund zijn, zoals Van der Valk, lopen geen gevaar. © archief/Carlo ter Ellen

Duizenden projecten in Oost-Nederland op losse schroeven door stikstofuitspraak

Duizenden projecten in deze regio staan op losse schroeven door de stikstofuitspraak. Dat blijkt uit een inventarisatie van De Stentor onder provincies, gemeenten en waterschappen. Alleen al in Overijssel lopen 1544 projecten gevaar. 

Van de 1544 projecten die in Overijssel onzeker zijn, vallen er 115 onder de provincie. Dit zijn projecten met een grote maatschappelijke impact zoals de verdere realisatie van Bedrijvenpark A1 langs de snelweg bij Deventer, het veiliger maken van de provinciale weg N340 Zwolle-Ommen tot de aanpak van bedrijventerreinen in Zwolle (2) en Genemuiden. De overige projecten binnen de Overijsselse provinciegrenzen vallen onder verantwoordelijkheid van gemeenten, het rijk of de waterschappen. 

Uitgelekt

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer