Eindelijk weer supporters in de Adelaarshorst tijdens de eerste eredivisiewedstrijd dit seizoen van Go Ahead Eagles. Ton Klunder (79) was er niet bij, nadat hij bij de poort werd geweigerd vanwege een foute QR-code.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindelijk weer supporters in de Adelaarshorst tijdens de eerste eredivisiewedstrijd dit seizoen van Go Ahead Eagles. Ton Klunder (79) was er niet bij, nadat hij bij de poort werd geweigerd vanwege een foute QR-code. © ANP / FOTO HISSINK

Eagles-fan Ton (79) mocht toch stadion in, ondanks falend vaccinatiebewijs: 'Ik was niet de enige’

Zijn vaccinatiebewijs was officieel nog steeds niet op orde. Toch heeft de 79-jarige Ton Klunder uit Deventer zaterdagavond kunnen genieten van een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, de club waar hij al bijna veertig jaar seizoenkaarthouder van is. Twee weken geleden werd hem juist de toegang tot het stadion ontzegd. ,,Het blijft een fout van het RIVM, niet van mij.”

 1. De overwinning van BBB is indrukwekkend, maar de verwachtingen moeten ook getemperd worden
  PREMIUM
  column

  De overwin­ning van BBB is indrukwek­kend, maar de verwachtin­gen moeten ook getemperd worden

  De week werd gedomineerd door de verpletterende verkiezingsoverwinning van de BoerBurgerBeweging van Caroline van de Plas. Met Tubbergen als extreme uitschieter werd de partij niet alleen in Overijssel de grootste, maar in alle provincies van het land. Indrukwekkend, en de verwachtingen bij de eigen achterban zijn torenhoog. Maar er zijn ook redenen om die verwachtingen deels te temperen.
  Rijssen

In samenwerking met indebuurt Deventer