Eagles-icoon gaat het veld op met vluchtelingen in Heeten: ‘Zodat ze even uit de sleur komen’

met videoVan Saudi Arabië tot de Malediven en van Congo tot China. Martin Koopman (66) trainde voetbalteams in de verste uithoeken van de wereld. De oud-speler van Go Ahead Eagles verblijft nu bij familie in Raalte en gebruikt zijn opgedane ervaring om vluchtelingen in Heeten bij te scholen op voetbalvlak. ,,Ik vind veel van het asielbeleid, maar doe dit graag voor die kinderen.’’

2 reacties

 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Ach Martin, je hebt je kans in Nederland gehad. Niet gelukt en wat dan nog. Vriendjes hebben je een baan als assistent-trainer toegezegd, je was tot alles bereid. Klasse Martin. Meer zat er niet in, mooie landen gezien, mooie carrière. Dan kun je ineens vluchtelingen gaan trainen, altijd doen natuurlijk.
 • Bart van den Berg

  2 maanden geleden
  Doet die goed!
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Deventer