Sinds haar moeder in 2017 overleed, is Sanne Terlouw van schrijven naar fotograferen geswitcht. Ze fotografeerde bijna veertig eeneiige tweelingen, onder wie haar vriendin Jessica Heijkoop, die in september haar zieke tweelingzus Justia verloor.
Volledig scherm
Sinds haar moeder in 2017 overleed, is Sanne Terlouw van schrijven naar fotograferen geswitcht. Ze fotografeerde bijna veertig eeneiige tweelingen, onder wie haar vriendin Jessica Heijkoop, die in september haar zieke tweelingzus Justia verloor. © Dirk Faber

Eeneiig maar heel verschillend: tweelingen voor de lens van Sanne Terlouw uit Deventer

Schrijfster en fotograaf Sanne Terlouw sprak bijna veertig eeneiige tweelingen en legde ze vast op de gevoelige plaat. Voor haar vriendin Jessica Heijkoop hebben de foto’s een bijzondere betekenis. Zij verloor in september haar zieke tweelingzus.

  1. Deventer moeder baalt van rit naar speciaal onderwijs, volgens taxibedrijf loopt leerlingenvervoer gesmeerd
    PREMIUM

    Deventer moeder baalt van rit naar speciaal onderwijs, volgens taxibe­drijf loopt leerlingen­ver­voer gesmeerd

    Haar zoontje (8) gaat met lood in de schoenen het busje in, voor het dagelijkse vervoer naar de speciaal onderwijsschool in Deventer. Moeizame communicatie met de chauffeur, die niet zou ingrijpen tegen pesten, het busje dat al eens veel te laat kwam. Moeder Miranda de Jager heeft er geen meer vertrouwen in en wil een alternatief. De gemeente, eindverantwoordelijk, kijkt op van het verhaal en meldt dat er eigenlijk geen problemen zijn met leerlingenvervoer in Deventer.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer