Een damesteam van Deventer volleybalclub Avior (nummers 11 en 7) in actie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een damesteam van Deventer volleybalclub Avior (nummers 11 en 7) in actie. © archief

Eindelijk ‘eigen’ sporthal in Deventer voor Avior, één van grootste Nederlandse volleybalclubs

Er komt eindelijk een einde aan het ‘zwervende bestaan’ van de volleyballers van Avior. De club traint en speelt met haar teams nu nog in meerdere sporthallen in Deventer, maar krijgt een eigen, vaste thuisbasis met een clubhuis in De Scheg. Voor de verbouwing verstrekt de gemeente Deventer een lening van vier ton aan Sportbedrijf Deventer, de exploitant van de Scheg.

 1. Maurits von Martels uit Dalfsen maakt verwachte transfer van CDA naar BBB: ‘Ik krijg niet zomaar een basisplaats’
  PREMIUM
  Video

  Maurits von Martels uit Dalfsen maakt verwachte transfer van CDA naar BBB: ‘Ik krijg niet zomaar een basis­plaats’

  Maurits von Martels (60) pakt dan toch zijn biezen en verkast van het CDA naar de BoerBurgerBeweging. Al eerder voelde de agrariër uit Dalfsen, die bij de verkiezingen in 2017 een ongekend aantal van 21.500 stemmen kreeg, zich door de christendemocraten miskend. ‘De schoffering van zijn kiezers’ geeft de doorslag. ,,Het CDA glijdt af naar een marginaal bestaan.”
 2. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

  Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer