Alle kinderen van groep 8 van de Hagenpoort maakten apart of met een paar klasgenoten filmpjes in coronatijd. Nu is er 1 film van gemaakt die woensdag in première gaat bij het Burgerweeshuis.
Volledig scherm
Alle kinderen van groep 8 van de Hagenpoort maakten apart of met een paar klasgenoten filmpjes in coronatijd. Nu is er 1 film van gemaakt die woensdag in première gaat bij het Burgerweeshuis. © FOTO HISSINK

Eline en Nerée schateren bij eerste beelden van hun groep 8-film

Eline en Nerée mogen onverwacht als allereersten een paar minuten van hun eigen gemaakte groep 8-film zien. Meester Paschal haalt de usb-stick uit de kluis. Woensdag is de première voor zowel de klas als de ouders bij het Burgerweeshuis. Maar deze dinsdag vertellen de meiden al over hoe ze het maakten.

  1. Leo Halle met standbeeld in rijtje Cruijff, Moulijn, Lenstra: landskampioen met Go Ahead, vereeuwigd in Deventer
    PREMIUM
    VIDEO

    Leo Halle met standbeeld in rijtje Cruijff, Moulijn, Lenstra: landskampi­oen met Go Ahead, vereeuwigd in Deventer

    Coen Moulijn, Johan Cruijff en Abe Lenstra. In dat rijtje past nu ook Leo Halle (1906-1992). Voetbalcoryfeeën, geëerd met een standbeeld bij het stadion van hun club. Halle staat sinds vrijdag niet te missen bij De Adelaarshorst van Go Ahead, de club waar hij voor de oorlog uitgroeide tot (inter)nationale voetbalheld. Zoon Ben: ,,Die waardering zo veel jaren na zijn dood is zó bijzonder.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer