Overijssels gedeputeerde Annemieke Traag en wethouder Jan Uitslag van Dalfsen openen de eerste van 4500 nieuwe laadpalen in Overijssel en Gelderland.
Volledig scherm
PREMIUM
Overijssels gedeputeerde Annemieke Traag en wethouder Jan Uitslag van Dalfsen openen de eerste van 4500 nieuwe laadpalen in Overijssel en Gelderland. © Frank Uijlenbroek

Ergernis over wildgroei aan laadpalen in de straat: maar waar laten we 1,8 miljoen van die dingen?

Het aantal laadpalen voor elektrische auto’s in de openbare ruimte groeit de komende jaren explosief. Dat zorgt steeds vaker voor irritaties in straten waar toch al veel parkeerproblemen zijn. ,,Waarom moet dat ding bij mij voor de deur?” Waar laten we al die honderdduizenden laadpalen?

  1. Nieuw hoofdstuk in conflict tussen buren in Diepenveen: ‘Er zijn er meer die willen weten wat daar gaande is’
    PREMIUM

    Nieuw hoofdstuk in conflict tussen buren in Diepenveen: ‘Er zijn er meer die willen weten wat daar gaande is’

    Is het Woo-verzoek (Wet open overheid) ingediend om de lokale overheid te controleren, of wordt misbruik gemaakt van de wet om ‘buurtje te pesten’? Volgens de buurman uit Diepenveen het eerste, volgens de eigenaren van een zorg- en recreatieboerderij overduidelijk het tweede. Ze stonden dinsdag voor de rechter in Zwolle. ,,Er zijn zeker meer buren die willen weten wat daar allemaal gaande is.”

In samenwerking met indebuurt Deventer