Een vrachtwagentje was overbeladen bij de controle in Deventer. De chauffeur moest de lading over meerdere ritten verdelen.
Volledig scherm
Een vrachtwagentje was overbeladen bij de controle in Deventer. De chauffeur moest de lading over meerdere ritten verdelen. © Rens Hulman

Fietsen op de snelweg, een kilo hasj en veel te veel fruit: bijzondere boetes bij grote controle Deventer

Bij een grote verkeerscontrole in Deventer zijn vandaag tientallen boetes uitgeschreven, waaronder voor enkele bijzondere overtredingen. Ook werden er arrestaties verricht en inde de belastingdienst voor bijna 40.000 euro aan openstaande schulden. 

  1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
    Liveblog

    Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

    Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Deventer