Volledig scherm
De Boreel in Deventer. © Tom van Dijke

FIFA '18-toernooi in Deventer

Deventer is een van de plaatsen in Nederland die als decor dient voor een groot landelijk FIFA '18 evenement. Op 26 mei strijkt het game-event neer in de Deventer bioscoop op de Boreel. VUE cinema is een van de organisatoren aan de competitie, waar per keer 128 spelers aan kunnen meedoen. Het gaat om een direct knock-out toernooi, waarbij ook in de bioscoopzaal gespeeld wordt.

Het startsein voor de eerste wedstrijden van ieder toernooi is om 18 uur. Inschrijven kan terplekke vanaf 17 uur.

Deelnemers die de halve finale bereiken in de verschillende speelsteden worden uitgenodigd voor het finale-toernooi op 15 juli. Hier wordt door de beste 32 spelers uitgemaakt wie de beste FIFA City Tournament 18 speler van Nederland is. Informatie: www.fifa-tournaments.eu. 

  1. Campagne voor Deventer kandidatuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Campagne voor Deventer kandida­tuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Deventer is serieus bezig met het binnenhalen van het WK tijdrijden voor merkenteams, officieel het World Championship Team Time Trial (WCTTT) geheten. Terwijl de gemeenteraad nog een definitief besluit moet nemen over de kandidaatstelling, maakt de ambtelijke organisatie inwoners van de Koekstad vast warm voor wat mogelijk komen gaat. Vandaag is een filmpje gedeeld waarin de stad een wielerfestijn met ‘honderd dagen aan side-events’ wordt voorgespiegeld.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4126 stemmen