Een luchtfoto van Deventer. Erfgoedorganisatie Deventer Verhaal heeft drie finalisten gekozen voor de verkiezing ‘Deventer monument van het jaar 2021’.
Volledig scherm
Een luchtfoto van Deventer. Erfgoedorganisatie Deventer Verhaal heeft drie finalisten gekozen voor de verkiezing ‘Deventer monument van het jaar 2021’. © Rocketboys

Finalisten verkiezing ‘Deventer monument van het jaar 2021’ bekend. Ga jij stemmen?

De finalisten van de verkiezing ‘Deventer monument van het jaar 2021’ zijn bekend. De Oude Begraafplaats aan de Diepenveenseweg, Galerie Kiek-kus in de Roggestraat en de Lebuinuskerk op het Grote Kerkhof maken kans op de eretitel. Wil jij je stem uitbrengen op één van de drie? Dat kan van 1 tot en met 8 september. De winnaar wordt op 10 september bekendgemaakt.

  1. Verpleegkundigen gingen relaties aan met patiënten in de psychiatrie: tuchtklachten
    PREMIUM

    Verpleeg­kun­di­gen gingen relaties aan met patiënten in de psychia­trie: tuchtklach­ten

    De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft tuchtklachten ingediend tegen twee verpleegkundigen uit de regio Twente, die hun boekje ver te buiten zijn gegaan door een relatie te beginnen met patiëntes in de psychiatrie. Volgens de beroepscode voor verpleegkundigen is dat een doodzonde. Beide mannen vrezen nu dat hun baan in gevaar komt. Vandaag dienden hun zaken voor het medisch tuchtcollege in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer