Sedat Tan voor de opening van zijn nieuwe zaak in verse friet en kip aan de Pieter de Hooghstraat in Deventer. Enkele weken na de opening is de zaak (tijdelijk) gesloten door de gemeente: er was nog geen vergunning.
Volledig scherm
Sedat Tan voor de opening van zijn nieuwe zaak in verse friet en kip aan de Pieter de Hooghstraat in Deventer. Enkele weken na de opening is de zaak (tijdelijk) gesloten door de gemeente: er was nog geen vergunning. © FOTO HISSINK

Frietzaak Holy Fries & Chicken in Deventer gesloten door gemeente

Frietzaak Holy Fries & Chicken in Deventer is enkele weken na de opening (tijdelijk) gesloten door de gemeente. De zaak ging volgens de woordvoerder Gideon Burgers open zonder exploitatievergunning. De gemeente trad daarom handhavend op. Volgens Burgers staan er nog enkele vragen open over de vergunning. 

  1. Carl durft dankzij ‘maatjeswerk’ ook zelf met de billen bloot: ‘Ik bracht een muzikale ode aan een overleden vriend’
    PREMIUM

    Carl durft dankzij ‘maatjes­werk’ ook zelf met de billen bloot: ‘Ik bracht een muzikale ode aan een overleden vriend’

    Raaltenaar Carl Bickes (64) zet zich met hart en ziel in als vrijwilliger bij Vriendendiensten Deventer. Hij werkt in de Raalter vestiging met psychisch kwetsbare mensen. De geboren Deventenaar doet eindelijk wat hij eigenlijk altijd al wilde. Hij verruilde de wat kille ict-wereld voor het warme vrijwilligerswerk en haalt daar veel voldoening uit. En Bickes leerde om zich kwetsbaar op te stellen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer