Rene Hake
Volledig scherm
Rene Hake © Pro Shots / Remko Kool

GA Eagles heeft eindelijk beet: René Hake komende drie jaar trainer in Deventer

Het heeft even geduurd, maar Go Ahead Eagles heeft zijn nieuwe trainer binnen voor volgend seizoen. René Hake gaat na dit voetbaljaar de taken overnemen van Kees van Wonderen.

12 reacties

 • Roy Wesselink

  5 dagen geleden
  J. Jansen de ranglijst lieg nooit, punten pakken is de belangrijkste kwaliteit . Balletje hooghouden staat technisch leuk, ik zie liever 3 punt aan het einde. Weinig reacties uit Deventer zie ik wel, hard werken is naast punten halen het belangrijkste bij ons Go Ahead Deze trainer heeft eredivisie ervaring in de subtop van Nederland, daarnaast ervaring met jeugdopleidingen. Wanneer hij niet presteert in Deventer kun je kritiek hebben.
 • J. Jansen

  2 weken geleden
  Mensen die als reactie geven dat het kort door de bocht is dat hij nergens zijn contract heeft uitgediend en overal is ontslagen vind ik dan weer kort door de bocht. Er zijn veel trainers die meedraaien in een roulette en waarvan je nu al kan zeggen dat ze in januari ontslagen gaan worden. Hake is daar een van. Ik hoop het niet, maar ben wel pessimistisch. Van Wonderen heeft het met niet geweldig materiaal meer dan prima gedaan. Selecties op ranglijst onder GAE zijn kwalitatief beter.
 • Johnny Rabel

  2 weken geleden
  Als je nergens meer aan de bak kunt , kun je altijd nog naar de koekstad.
 • H.J.B. Vreenegoor

  2 weken geleden
  Waarom nu al vooruit lopen en bekritiseren. Wacht af wat zijn intenties zijn. Iemand afbreken op zijn verleden is erg kort door de bocht. Van mij krijgt hij voorlopig alle credits en wens hem en de club veel succes. Goed gescout Paul Bosveld. Het is ook met de scheidende trainer heel goed gegaan. 👍⚽️
 • Hennie Beumer

  2 weken geleden
  Dat ze nu juist zo"n trainer hier moeten halen hadden ze net zo goed Andre v Duyn voor de groep kunnen zetten , de goede man heeft nergens wat gepresteerd .

Deventer