Bij het ongeval op de Holterweg in Bathmen ter hoogte van de spoorwegovergang raakte een fietser flink gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het ongeval op de Holterweg in Bathmen ter hoogte van de spoorwegovergang raakte een fietser flink gewond. © Rens Hulman

Geen plannen om ‘gevaarlijke oversteek’ op Holterweg in Bathmen aan te pakken: ‘Triest’

Het kruispunt op de N344 bij Bathmen, waar vorige week een 12-jarige jongen zwaargewond raakte, staat niet op de lijst om aangepakt te worden. Hoewel de oversteek als onveilig ervaren wordt, voldoet die verder aan de eisen. ,,Triest toch?” reageert Bathmenaar Frank Thelosen, die zich al jarenlang druk maakt over het kruispunt.

4 reacties

 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Mogelijk kan onze overheid meer aandacht schenken aan herhaalde verkeerseducatie an aan handhaving in het verkeer. Vaardigheden die men tijdens lesrijden en examen leert en hanteert zoals het anticiperen en (tijdig) richting aangeven vervallen na het behalen van het roze kaartje en worden vervangen door het druk zijn met de smart phone of met de kinderen in de auto. De overheid is aan zet.
 • M. Kalse

  1 maand geleden
  Een rotonde op deze plek zou de snelheid er goed uithalen en een oversteek een stuk veiliger maken. Het is geen kwestie van geld maar van willen.....
 • M Koskamp

  1 maand geleden
  Zeer triest. Het moet blijkbaar eerst nog ernstiger misgaan voordat er iets gebeurt. Zoals bij Oude Molen. Een echt goed fietspad langs de Schipbeek zou ook een mooi alternatief zijn.
 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Ai, dit artikel en de uitspraken van de woordvoerder van de provincie maar even bewaren in afwachting van het volgende incident.

Deventer