Volledig scherm
De woningbrand aan de Coba Ritsemastraat veroorzaakte veel rookontwikkeling. © Pim Velthuizen

Gemist? Curieuze scheidsrechterswissel in Deventer, en: zolderbrand in Apeldoorn

jouw regionieuws gemist?Even geen nieuws gevolgd? Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet. 

Scheidsrechter- Bij SC Deventer - IJsselstreek ging het vanmiddag maar over één ding:De scheidsrechter. De oorspronkelijke scheids kwam te laat opdagen, dus was er al een vervanger ingevlogen. Toevalligerwijs was het een scheidsrechter met een verleden bij SC Deventer.

Zolderbrand- Een zolderbrand leverde de brandweer vanavond handen vol werk op. De brandweer verwijderde een schoorsteen om bij de brandhaard te komen.

Verwondingen - De bewoonster die zaterdagmiddag ernstig gewond is geraakt bij een brand in verpleeghuis het Zonnehuis in Zwolle, is vanochtend aan haar verwondingen overleden.

Pizzabezorger - Een pizzakoerier eindigde vanavond met zijn auto in de voortuin in Apeldoorn.

Dregteam - Een dregteam uit Urk helpt vandaag mee met het onderzoek bij de Zuider IJdijk in Amsterdam, waar gisteren een koffer met menselijke resten werd gevonden.

Premium-verhaal van de dag

Lelystad Airport - Corendon-baas Steven van der Heijden (58) vertelt over het dossier Lelystad Airport. Hij denkt dat de eerste Corendon-vlucht vanaf Lelystad pas na zijn pensioen vertrekt.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer