Volledig scherm
Kindercoach Renate Meilink krijgt het steeds drukker. © Bert Kamp

Genoeg werk voor kindercoach Renate in Dijkerhoek

Faalangst, hoogbegaafdheid, woedeuitbarstingen of gewoon niet lekker in je vel zitten. In de kindercoachpraktijk in Dijkerhoek komt het steeds vaker voorbij. Kindercoach Renate Meilink (49) ziet de behoefte aan hulp in haar praktijk in Dijkerhoek groeien. ,,Ik heb zeker het idee dat het erger wordt. De druk op kinderen is groot. Social media helpen daar een aardig handje aan mee'', vertelt ze in de Week van de Kindercoaching, afgelopen week.

Thuis in Dijkerhoek zette de ervaren Meilink onder meer woensdag en vrijdag haar deur wagenwijd open voor iedereen die kennis wilde maken met de laagdrempelige manier van een duwtje in de rug. En dat duwtje hoeft helemaal niet zo groot te zijn. Met een enkele stap of soms meer, krijgt een kind weer vertrouwen in zichzelf en in de wereld om zich heen. Meilink doet dat spelenderwijs en naar eigen zeggen met een no-nonsense mentaliteit. ,, Een kind bewust maken van zijn of haar eigen kwaliteiten.''

Scholen

De kindercoach is al jaren werkzaam voor Samenwerkingsverband primair onderwijs Deventer. Ze bezoekt dagelijks leerlingen op basisscholen in de regio. Daarnaast houdt ze praktijk aan huis.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer