De plek waar het lichaam werd gevonden, langs de Kanaaldijk West in het buitengebied van Schalkhaar. Witte markeringen op het wegdek geven aan waar het lichaam werd gevonden.
Volledig scherm
De plek waar het lichaam werd gevonden, langs de Kanaaldijk West in het buitengebied van Schalkhaar. Witte markeringen op het wegdek geven aan waar het lichaam werd gevonden. © Judah Bolink

Gevonden lichaam in Schalkhaar: politie houdt nog alle scenario's open

Het is nog niet bekend hoe de persoon die maandagochtend werd gevonden in het Overijssels Kanaal in het buitengebied van Schalkhaar om het leven is gekomen. De politie houdt alle scenario's nog open, zegt politiewoordvoerder Nanda Redder. 

 1. Clubiconen over hun IJsselderby-gevoel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’
  PREMIUM

  Clubiconen over hun IJsselder­by-ge­voel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’

  De spanning bij de spelers van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle neemt toe, de supporters tellen de uren af naar zondagmiddag 12.15 uur. De IJsselderby is de wedstrijd van het jaar in de eredivisie voor Deventer en Zwolle. Herkenbaar, zeggen de clubiconen van Go Ahead en PEC, al is er veel veranderd sinds zij aan de aftrap stonden. Over rivaliteit, sportieve druk en de hegemonie aan de IJssel.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer