Volledig scherm
© Gerard Vrakking

Gezocht: gezin dat zich verheugt op Deventer Paaskermis

Tonny Leerink en The Blockparty verzorgen vrijdagavond de opening van de Deventer Paaskermis. Tot en met 2e Paasdag 22 april komen kermisliefhebbers ruim aan hun trekken aan de Roland Holstlaan. De redactie zoekt een gezin dat wekenlang uitkeek naar deze kermis.

Bezoekers kunnen de komende dagen aan de Roland Horstlaan onder meer terecht voor een meet en greet met spelers van Go Ahead Eagles, vuurwerkshow en een optreden van de band Fource, maar natuurlijk ook voor kermisattracties en speelautomaten.

Stuur een mail

Zit jouw gezin vol kermisliefhebbers en lijkt het je wat als een verslaggever de komende dagen een keer meegaat voor een reportage, stuur dan een mail naar deventer@destentor.nl onder vermelding van ‘Paaskermis’. Of wellicht heb je een goede suggestie voor zo’n gezin. Vergeet in de mail niet een naam en telefoonnummer van een gezinslid te noemen.  

 1. Gijs Esders gaat door waar zijn sportvrienden afhaakten

  Gijs Esders gaat door waar zijn sportvrien­den afhaakten

  Terwijl hij zijn springoefeningen doet in Valkenburg, kijken zijn vrienden van een afstandje toe. Zonder inspanning, zonder zweetdruppels, af en toen een slok van hun bier nemend. Gijs Esders (27) zakt nog een keer diep door zijn knieën, buigt zijn lichaam voorover en komt dan met die enorme krachtsinspanning. Omdat het op het programma staat. Maar de schaatser uit Deventer is alleen aan het trainen tijdens dit weekje weg in Zuid-Limburg. Omdat hij van de vriendengroep nog de enige is die zijn sportieve droom najaagt. En dat doet toch een beetje pijn.
 2. Feesten bij Deventer Buitensociëteit mag op voorwaarde van extra maatregelen
  PREMIUM

  Feesten bij Deventer Buitenso­cië­teit mag op voorwaarde van extra maatrege­len

  De Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer krijgt een omgevingsvergunning zodat zij de feestactiviteiten kan blijven voortzetten. Het Voorster college heeft het verzoek van buurtbewoners om handhavend op te treden tegen de Buitensociëteit wegens geluidsoverlast en illegale activiteiten afgewezen. Het college eist wel dat het bedrijf van wethouder/ondernemer Arjen Lagerweij maatregelen treft om de overlast te minimaliseren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer