De Belg Radja Nainggolan (r) schreeuwt het uit na een tackle van de Italiaanse verdediger Federico Mattiello, de aanwinst van Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
De Belg Radja Nainggolan (r) schreeuwt het uit na een tackle van de Italiaanse verdediger Federico Mattiello, de aanwinst van Go Ahead Eagles. © EPA

Go Ahead Eagles vindt in Italiaan Mattiello de gewenste verdediger

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met de transfervrije Federico Mattiello. De 27-jarige Italiaan was sinds 1 september clubloos en vult de vacature aan de zijkant(en) van de Deventer verdedigingslinie in. Hij tekent voor een seizoen.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.

In samenwerking met indebuurt Deventer