Volledig scherm
Aan de Gooikersdijk is een grasmaaier in het water beland. © Rens Hulman

Grasmaaier belandt in Deventer sloot, man bekneld

De hulpdiensten zijn donderdagochtend naar de Gooikersdijk in Deventer uitgerukt, omdat daar een zitmaaier in het water is beland. De man die het voertuig bestuurde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweer, ambulance en politie spoedden zich naar de sloot langs de Gooikersdijk, nabij het complex van hockeyclub DHV. De man reed dicht langs de slootkant en zakte vervolgens weg. 

De zitmaaier kwam op de kop in de sloot terecht en de man zat er onder bekneld. Volgens omstanders bleef hij daarna met zijn hoofd boven water en kon hij zelf de hulpdiensten bellen. Duikers van de brandweer hebben het slachtoffer uit de sloot gehaald en de maaier op de kant getrokken. 

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer