Volledig scherm
Kantorencomplex De Spreng in Deventer © Google Maps

Groot kantorenpand in centrum Deventer te koop

Het centrum van Deventer kan één of meerdere nieuwe bedrijven tegemoet zien. Het gezamenlijke kantorencomplex aan De Verzetslaan en de Pikeursbaan staat te koop.

De twee kantoorpanden worden momenteel gebruikt als één kantoorpand, onder de naam De Spreng. Het pand aan de Verzetslaan is gebouwd in 1970 en is 5.500 vierkante meter groot. Het pand aan de Pikeursbaan is bijna duizend vierkante meter groot en dateert uit 1963. 

Bestemming

In het pand aan de Pikeursbaan is onder meer een atelier, kantoor en wonen toegestaan. Aan de Verzetslaan is alleen een kantoor toegestaan. Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de panden in de verkoop.

  1. Het boekje van Jeannette dat antwoord biedt op vragen na de dood
    PREMIUM

    Het boekje van Jeannette dat antwoord biedt op vragen na de dood

    Meerdere keren vroeg ze zichzelf als alleenstaande af: wat als iets met mij gebeurt, weet iemand dan wat moet gebeuren en wat mijn wensen zijn? Ook in haar werk als gemeenteambtenaar liep ze tegen dezelfde vragen aan, maar dan van nabestaanden van overledenen. Die hadden geen idee wat ze moesten regelen. Wat als dat nou allemaal in een boekje zou staan? Een boekje dat je zelf kan invullen. Jeannette Wullink (54) uit Deventer heeft dat boekje nu gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer