De bunkers waarin het verboden vuurwerk werd gevonden, werden gehuurd door Remon A. uit Olst, die sinds 2016 met zijn bedrijfje Eurostar Fireworks in de vuurwerkhandel zit.
Volledig scherm
PREMIUM
De bunkers waarin het verboden vuurwerk werd gevonden, werden gehuurd door Remon A. uit Olst, die sinds 2016 met zijn bedrijfje Eurostar Fireworks in de vuurwerkhandel zit. © Politie

Grootste ‘vuurwerkvondst ooit’ bestond mogelijk uit veel nepvuurwerk

VIDEOBestond de ‘grootste vuurwerkvondst ooit’ die de Nederlandse politie eind vorig jaar samen met Duitse autoriteiten deed wel volledig uit vuurwerk? Daarover rijzen twijfels, nu mogelijk een deel van de vangst zou bestaan uit nepvuurwerk. Het zou gaan om dummy's, ongevaarlijk verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld winkelvitrines. Meerdere bronnen melden dit onafhankelijk van elkaar aan de Stentor.

1 reactie

 • Hillege

  4 maanden geleden
  Waarom zou je ongevaarlijke dummy's in een kluis bewaren ?
 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Na moeilijk begin neemt hij nu afscheid als Koning Kees: ‘Dit is een voorbeeldclub in Nederland’
  PREMIUM
  3

  Na moeilijk begin neemt hij nu afscheid als Koning Kees: ‘Dit is een voorbeeld­club in Nederland’

  ‘Als trainer Kees van Wonderen in de spiegel kijkt, ziet hij soms het konterfeitsel van zijn Argentijnse generatiegenoot Diego Simeone opdoemen’. Het was twee jaar geleden de openingszin van het eerste interview met de trainer in dienst bij Go Ahead Eagles. Bijna 24 maanden later moet de 53-jarige Bennekommer erom lachen en weet hij dat er geen mondiaal icoon meer nodig is om aan te spiegelen. Zijn debuutjaren in Deventer worden goudomrand besloten.

Deventer