Grote vechtpartij langs de IJssel in Deventer, politie verricht meerdere aanhoudingen

VideoLangs de IJssel in Deventer is dinsdagavond een grote vechtpartij uitgebroken. Twee groepen jongeren gingen met elkaar op de vuist op de Verlaagde Wellekade. De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht.  

2 reacties

 • Sander van Schoonhoven

  3 maanden geleden
  Er komen deze zomer nog wel dagen waarop je denkt; die lockdown en die avondklok waren zo gek nog niet. Sommige mensen kunnen maar lastig met hun vrijheid omgaan.
 • anya HENZEN

  3 maanden geleden
  Ik zal wel dom zijn maar waarom mag er überhaupt alcohol gedronken worden op straat? Ik dacht dat dit verboden was en de terrassen waren dicht...vragen om moeilijkheden toch, de hele dag zuipen? En waarom moet iedereen weer opdraaien voor de kosten van het opruimen? Laat ze zelf de troep opruimen terwijl de politie toekijkt.....
 1. Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello
  PREMIUM
  video
  3

  Vincent en Yvette krabbelen op na de zondvloed in de Eifel, met heel veel hulp uit Apeldoorn en Twello

  Hij belde zijn vader en zei nadat hun pension in de Duitse Eifel overstroomd was: ‘we zijn failliet’. Een week later lopen er tien mensen door het huis van Vincent Knol en Yvette Bosch in Fuchshofen om de boel weer schoon en ‘gebruiksklaar’ te krijgen. De teller van een crowdfundactie staat inmiddels op bijna 27.000 euro en het stel ziet, ondanks de nog steeds stromende regen, de toekomst van hun onderneming weer een beetje zonnig tegemoet.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer