De grote verkeerscontrole in Deventer. De man op de foto is niet de persoon met de belastingschuld.
Volledig scherm
De grote verkeerscontrole in Deventer. De man op de foto is niet de persoon met de belastingschuld. © Rens Hulman

Grote verkeerscontrole in Deventer: persoon gepakt voor een belastingschuld van ruim 50.000 euro

Bij een grote verkeerscontrole bij het voormalige bedrijf Roto Smeets in Deventer is een persoon met een belastingschuld van 50.000 euro tegen de lamp gelopen. 

De controle begon vanochtend rond 10.00 uur bij de Industrieweg en zal nog tot 18.00 uur duren, waarbij onder andere de Belastingdienst en de Rijksdienst voor het Wegverkeer aanwezig zijn. Met de controle willen de instanties ervoor zorgen dat de weg veilig is. Bovendien willen ze het signaal afgeven dat iedereen zijn belasting moet betalen.

Er is al iemand met een belastingschuld van ruim 50.000 euro gepakt. De betreffende persoon is zijn auto kwijt. Vanavond volgt er meer informatie.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer