Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP/REMKO DE WAAL

Heb jij ook last van katten? Jan uit Deventer vindt dat er wat aan gedaan moet worden

Als het aan Jan Kroon uit Deventer ligt, is het binnenkort voorbij met de kattenoverlast in zijn stad. Hij startte eind mei een petitie genaamd ‘stop de overlast van katten, te beginnen in Deventer’. Zijn doel: dezelfde soort regels voor katten(-baasjes) als voor honden(-baasjes).

6 reacties

 • M. Reitsma

  4 weken geleden
  hey negatievelingen mijn kat vangt iedere dag meerdere muizen, geen vogels! daar is hi te oud voor!
 • Sanny Klingler-Sadelaar

  4 weken geleden
  Waar kan ik tekenen, ik ben het helemaal met je eens. Kattenbezitters hebben er ook meestal meer dan één he, drie is heel normaal! Allemaal chippen, belasting laten betalen en thuis/op eigen grond houden.
 • M.G. Blom

  4 weken geleden
  Bij mij schijten die krengen van anderen altijd in mijn tuin, vreten ze vissen uit mijn vijver. Ik ben dus groot voorstander van tenminste het aanlijnen van katten en het vangen of - bij notoire loslopers - afschieten van notoire re recidivisten. Het is aan de katteneigenaars* ervoor te zorgen dat draconische acties niet nodig zijn. *eigenaars ja, want katten doen meestal toch wat zij willen.
 • H Scheerooren

  4 weken geleden
  Deze man spoort niet. "er zijn vast wel vrijwilligers die dit willen doen" Erg lachwekkend. Kijk maar eens op diverse Facebook pagina's Jan, en lees wat ze allemaal van jouw petitie vinden. Ga iets nuttigs doen met je leven in plaats van anonieme petities op internet te organiseren.
 • Jm Dijk

  4 weken geleden
  Je kan een kat prima leren om in eigen tuin te blijven, onze katten wisten niet beter, en kwamen niet buiten onze eigen tuin, maar dat is vaak te lastig wel een kat maar niet in huis want dat willen ze niet. Wil je een kat prima dan in je eigen huis en tuin houden
 1. Bedrijven laten miljoenenclaims liggen (en Deventer advocatenkantoor gaat daar wat aan doen)
  PREMIUM

  Bedrijven laten miljoenen­claims liggen (en Deventer advocaten­kan­toor gaat daar wat aan doen)

  Bedrijven laten miljoenenvorderingen lopen omdat het te kostbaar en ingewikkeld blijkt om het geld te innen. Procesfinanciering kan een oplossing betekenen. Liesker uit Breda is daarin specialist en marktleider. Het bedrijf neemt op basis van no cure no pay de procedurekosten voor zijn rekening en werkt samen met acht advocatenkantoren, waaronder sinds mei ook JPR in Deventer. Dat klinkt als het ei van Columbus. Maar het wil nog niet echt doorbreken.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer