Volledig scherm
Hein te Riele blijft langer VVV directeur in Deventer. © FOTO HISSINK

Hein te Riele blijft langer VVV-directeur na opstappen nieuwe man Erik Jan Post

VVV-directeur Hein te Riele heeft zijn eigen afscheidsfeestje op 12 november in de Deventer Schouwburg afgelast. Reden is dat de VVV-voorman niet met pensioen gaat. Zijn beoogd opvolger Erik Jan Post heeft na zeven weken de samenwerking per direct geëindigd.

,,Het bestuur va de VVV Deventer heeft mij verzocht om na mijn pensionering op 18 oktober 2019 nog tot 31 januari 2020 aan te blijven als directeur", schrijft Te Riele in het bericht waarin hij zijn feest afzegt. In de brief wordt met geen woord gerept over het opstappen van Post die pas sinds 1 september in dienst was van de Deventer evenementenorganisatie.

De reden die Te Riele aangeeft zijn dat de inrichting van de twee nieuwe organisaties Deventer Marketing en dEVENTer na het loskoppelen van VVV en evenementen meer tijd vraagt. De afbouw van de huidige organisatie heeft ook meer voeten in aarde. Bovendien zijn er volgens Te Riele positieve ontwikkelingen die hem nopen langer aan te blijven: de nieuwe cultuurvisie en economie-agenda van Deventer komen eraan, er is een nieuw provinciaal evenementenbeleid en er komt een nieuw beleid van Fonds Podiumkunsten aan. 

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer