Het leven van René (71) uit Deventer staat op zijn kop door The Voice Senior

videoWereldberoemd in Deventer was zanger René Bishop (71) al, maar sinds de auditie voor The Voice Senior van afgelopen vrijdag is ook heel Curaçao in rep en roer. ,,Ik weet niet wat me overkomt. Dat ik dit nog mag meemaken. Op mijn leeftijd."

Eigenlijk was Bishop wel klaar met talentenjachten en televisieshows, maar toen hij hoorde van The Voice Senior was hij meteen om. ,,Dit is een eerlijke strijd. Als ik nu verlies, verlies ik niet van een jong meisje dat er mooi uitziet, maar van een leeftijdsgenoot. Het gaat niemand van ons oudjes om de roem. Ach nee, daar zit ik toch niet meer op te wachten; om geleefd te worden. Maar natuurlijk wil ik wel het liefst winnen."

  1. Tijd dringt bij zoektocht naar oplossing voor ‘oud-papierclubs’ in gemeente Voorst
    PREMIUM

    Tijd dringt bij zoektocht naar oplossing voor ‘oud-papier­clubs’ in gemeente Voorst

    Voor de Voorster partijen die (groten)deels afhankelijk zijn van oud-papierinkomsten moet snel duidelijk zijn wat er na de jaarwisseling gaat veranderen. Dit vindt VVD-Liberaal 2000. Fractielid Emiel de Weerd bestookte wethouder Arjen Lagerweij maandag in de gemeenteraad met vragen over deze kwestie. Hij deed dit omdat afvalverwerker Renewi geen vrachtwagens op zaterdag meer wil inzetten. Dit brengt de oud-papierpartijen in problemen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer