Hilversumse parachutiste nog in kritieke toestand

videoDe 19-jarige Hilversumse parachutiste die zaterdagmiddag ernstig gewond raakte bij haar landing in Teuge ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De vrouw hield een hersenbeschadiging over aan een mislukte landing.

De vrouw kwam in een weiland naast camping de Weeltenkamp terecht, enkele honderden meters van de landingsbaan vandaan. Een traumahelikopter kwam ter plaatse en nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis in Zwolle.

De directeur van het Paracentrum meldde vanochtend aan de Stentor dat de parachutiste was overleden aan haar verwondingen. Vanmiddag komt het paracentrum daarop terug bij monde van Erwin den Braak.  Hij meldt dat de vrouw nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. 

Volledig scherm
Het slachtoffer werd ter plekke behandeld. © Stefan Verkerk
  1. Eis: 32 maanden voor Deventenaar die in Oldenzaal door het lint ging

    Eis: 32 maanden voor Devente­naar die in Oldenzaal door het lint ging

    Op 25 maart dit jaar komt er rond een uur of negen in de avond een paniektelefoontje binnen bij de 112-alarmcentrale. Terwijl er op de achtergrond huilende kinderen te horen zijn en er een ruit kapot wordt geslagen, hoort de centralist een vrouw uit Oldenzaal uitroepen dat haar vriend net is neergestoken door haar ex-man. “Hij is helemaal gek geworden, hij slaat nu het raam kapot, hij staat voor de deur”, roept ze.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

  • Ja, het is een echte topboom! (90%)
  • Hij kan er zeker mee door. (5%)
  • Deventer verdient een mooier exemplaar. (3%)
  • Deze boom is het aanzien niet waard. (2%)
3271 stemmen