Hoe de BoerBurgerBeweging als een duveltje uit een doosje naar het politieke front schiet

ReconstructieBoeren en plattelanders rukken op naar Den Haag. Maar dit keer vertrekken ze niet. Met Caroline van der Plas uit Deventer hebben zij sinds deze week een stem in de Tweede Kamer. Hoe kan het dat de BoerBurgerBeweging als een komeet naar het politieke front schiet?

1 reactie

 • J. Albers

  2 maanden geleden
  Top!! Suc6. Wat mij betreft nieuwe verkiezingen. V.d. Plas heeft bij een van de eerste optredens Nederland kennis laten maken met nuchter antipolitiek gelul.
 1. Programmeur Job kijkt uit naar dampend Burgerweeshuis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerkende bandjes’
  PREMIUM

  Program­meur Job kijkt uit naar dampend Burgerwees­huis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerken­de bandjes’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Job Rebergen, programmeur van popzaal Burgerweeshuis in Deventer.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer