Hoe de BoerBurgerBeweging als een duveltje uit een doosje naar het politieke front schiet

ReconstructieBoeren en plattelanders rukken op naar Den Haag. Maar dit keer vertrekken ze niet. Met Caroline van der Plas uit Deventer hebben zij sinds deze week een stem in de Tweede Kamer. Hoe kan het dat de BoerBurgerBeweging als een komeet naar het politieke front schiet?

1 reactie

 • J. Albers

  6 maanden geleden
  Top!! Suc6. Wat mij betreft nieuwe verkiezingen. V.d. Plas heeft bij een van de eerste optredens Nederland kennis laten maken met nuchter antipolitiek gelul.
 1. KAART | Daling van het aantal coronabesmettingen blijft doorzetten: bijna weer op het niveau van voor vierde golf
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Daling van het aantal coronabe­smet­tin­gen blijft doorzetten: bijna weer op het niveau van voor vierde golf

  De daling van het aantal positieve coronatesten zet door. 141 mensen testen in de regio's Noord en Oost Gelderland, IJsselland en Flevoland positief. Dat zijn er minder dan vrijdag, toen er 153 mensen besmet bleken met corona. Geen grote uitschieters vandaag. Nunspeet scoort nog steeds aan de hogere kant in de regio, en laat net weer een paar meer besmettingen zien.
 2. GA Eagles sluit drukke week af met uitduel tegen ploeterend AZ: ‘Weer een topploeg’
  PREMIUM

  GA Eagles sluit drukke week af met uitduel tegen ploeterend AZ: ‘Weer een topploeg’

  Go Ahead Eagles sluit een bomvolle week met drie wedstrijden in acht dagen zondagmiddag af in Alkmaar. Om 14.30 uur is het geplaagde AZ de tegenstander. GA Eagles tankte voetballend vertrouwen met een sterk optreden tegen PSV. Voor trainer Kees van Wonderen zijn er desondanks geen garanties. ,,Ik vergelijk deze wedstrijd met Feyenoord uit, weer een topploeg waartegen wij ons staande moeten zien te houden.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer