Volledig scherm

Hoe ziet jouw zomerse herfst eruit?

OproepDe winterjas kan deze week nog even de zolder op. De temperaturen komen op sommige plekken in het land ver boven de 20 graden aan. Wij willen graag weten op welke zomerse manier je deze herfstweek doorbrengt.

We zoeken naar foto's waarop het contrast tussen de meteorologische herfst en de nazomer goed duidelijk wordt. Dus bijvoorbeeld op een zonnig terras onder de prachtig kleurende bomen. Of in een t-shirt speuren naar herfstdecoratie. Of wat te denken van een frisse duik in één van de openluchtbaden. Niets is de redactie te gek.

Mail je foto

Stuur je foto voor vrijdag 12 oktober in naar online@destentor.nl. Vergeet daarbij niet om de voor- en achternaam van de gefotografeerde(n), de plaats waar de foto is gemaakt en eventuele contactgegevens te vermelden.

De mooiste foto's plaatsen we aankomende zaterdag op onze site en krijgen uiteraard een plekje in de zaterdagkrant.

 1. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
  PREMIUM
  Video | Serie

  Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

  Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

 • Ja, meteen!! (43%)
 • Nee, lekker laten staan!! (23%)
 • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4284 stemmen