Volledig scherm

Hoe ziet jouw zomerse herfst eruit?

OproepDe winterjas kan deze week nog even de zolder op. De temperaturen komen op sommige plekken in het land ver boven de 20 graden aan. Wij willen graag weten op welke zomerse manier je deze herfstweek doorbrengt.

We zoeken naar foto's waarop het contrast tussen de meteorologische herfst en de nazomer goed duidelijk wordt. Dus bijvoorbeeld op een zonnig terras onder de prachtig kleurende bomen. Of in een t-shirt speuren naar herfstdecoratie. Of wat te denken van een frisse duik in één van de openluchtbaden. Niets is de redactie te gek.

Mail je foto

Stuur je foto voor vrijdag 12 oktober in naar online@destentor.nl. Vergeet daarbij niet om de voor- en achternaam van de gefotografeerde(n), de plaats waar de foto is gemaakt en eventuele contactgegevens te vermelden.

De mooiste foto's plaatsen we aankomende zaterdag op onze site en krijgen uiteraard een plekje in de zaterdagkrant.

  1. Deventers knuffelveteraan Macleod (95), de Canadees die steeds terugkwam, overleden

    Deventers knuffelve­te­raan Macleod (95), de Canadees die steeds terugkwam, overleden

    Captain John Macleod is overleden. 95 jaar oud. De oorlogsveteraan die elke herdenking trouw Deventer en Zutphen bezocht stierf bijkans in het harnas. Verknocht als hij was aan de Nederlandse herdenkingen woonde hij in september nog de Market Garden landing op de Ginkelse Heide bij. Het zeven dagen durende herdenkingsfestijn eiste veel van de krachten van Macleod. Thuis in Canada belandde hij in het ziekenhuis, om er onlangs rustig in te slapen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer