Holtenaar Martin Kemper is eigenaar van Palazzo met kantoren in Duiven, Amerongen en Holten. In eigen dorp verhuist hij naar een statige villa.
Volledig scherm
PREMIUM
Holtenaar Martin Kemper is eigenaar van Palazzo met kantoren in Duiven, Amerongen en Holten. In eigen dorp verhuist hij naar een statige villa. © Ronald Hissink

Holtenaar Martin Kemper betrekt met zijn bedrijf Palazzo ‘mooiste pand in Holten’

De statige villa uit 1882 in Holten is weer bemand. Martin Kemper (54) heeft zijn kans gegrepen en het monumentale pand aan de Dorpsstraat gekocht om zich er te vestigen met zijn bedrijf Palazzo. Het bureau in architectuur, engineering en bouwkunde zit met het nevenkantoor eindelijk op haar plek. En er is nog ruimte om te groeien.

  1. Comité 4 mei geeft doden bombardementen Deventer een gezicht: ‘Willekeurige slachtoffers, dat is wrang’
    PREMIUM
    1

    Comité 4 mei geeft doden bombarde­men­ten Deventer een gezicht: ‘Willekeu­ri­ge slachtof­fers, dat is wrang’

    Deventer werd tussen februari 1944 en maart 1945 negen keer gebombardeerd door de geallieerden. Bovendien stortten een V1 én een V2 neer en was er een beschieting vanuit een geallieerd vliegtuig. Die pogingen om Deventer te bevrijden van de Duitse bezetters leverden een trieste balans op: 176 doden. Het Comité 4 mei Deventer gaat die ‘willekeurige’ slachtoffers volgend jaar herdenken.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer