Volledig scherm
Een botsing op de Holterweg bij Oude Molen/Lettele zorgt voor veel verkeershinder. © Rens Hulman / News United

Holterweg bij Oude Molen loopt vast na ongeluk

Een ongeluk op de Holterweg (N344) bij Lettele zorgt voor flinke verkeersoverlast. Twee auto's botsten op elkaar bij buurtschap Oude Molen en het overige verkeer kan de plek van het ongeval mondjesmaat passeren.

Het ongeval gebeurde rond de klok van vijven. Een van de betrokken auto's draaide vanuit de Oude Molenweg de Holterweg op en raakte een auto op de doorgaande rijbaan. Beide voertuigen liepen flinke schade op, maar de inzittenden bleven ongedeerd.

Overig verkeer kan de plek des onheils moeizaam voorbij, waardoor een lange file is ontstaan.

De kruising staat te boek als onveilig en er zijn plannen om een rotonde aan te leggen. Onlangs werd bekend dat dit project vertraging oploopt.

  1. Meteoroloog Jordi Bloem: ‘Hyperlokale hagelbui zoals in Deventer bijna niet te voorspellen’

    Meteoro­loog Jordi Bloem: ‘Hyperloka­le hagelbui zoals in Deventer bijna niet te voorspel­len’

    Hagelstenen zo groot als knikkers. Ze vielen woensdagavond bijna vanuit het niets met bakken uit de lucht boven delen van Deventer. De neerslag van klompjes ijs hield enkele minuten aan en zorgde lokaal voor flinke schade. Slechts een paar kilometer verderop gebeurde daarentegen praktisch niets. Hoe kan dat? Volgens meteoroloog en weerman Jordi Bloem van MeteoGroup ging het om typische zomerhagel: ,,Die valt alleen zeer lokaal en is bijna niet te voorspellen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer